Τα 11 καλύτερα μέρη για να κάνετε σεξ

Από το άγριο και τρελό στο δοκιμασμένο και αληθινό, έχουμε βρεί τα 11 καλύτερα μέρη για να κάνουμε σεξ. Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε τις κορυφαίες επιλογές μας. (Και ποιος ξέρει; Μπορεί να εμπνευστείτε για να δοκιμάσετε ένα από αυτά τα σημεία απόψε!)

1. Στην αυλή σας

Το σεξ στην ύπαιθρο μπορεί να είναι εκπληκτικά αισθησιακό. Μια στρογγυλή βεράντα, σαλόνι δίπλα στην πισίνα ή άλλα έπιπλα κήπου σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε υπαίθρια δράση χωρίς φόβο για αδιάκριτα μάτια. Απλά βεβαιωθείτε ότι οι γείτονές σας δεν έχουν θέα στην αυλή σας!

2. Στην παραλία

paralia-sex-idees-kokones

Ναι, η άμμος θα έρθει σε όλα τα λάθος μέρη, αλλά μπορείς να ζήσεις τη ζωή χωρίς να κάνεις σεξ στην παραλία τουλάχιστον μία φορά; Εάν βρεθείτε μόνοι σας σε μια παραλία, τραβήξτε μια κουβέρτα και γελάστε. 

3. Το αυτοκίνητό σας

aytokinito-sex-idees-kokones

Η θέση «Γυναίκα στην κορυφή» είναι ίσως πιο εύκολη αν παραμείνετε μπροστά, αλλά μπορείτε επίσης να φτάσετε στο πίσω μέρος, όπου μπορείτε να απλωθείτε περισσότερο. Απλά θυμηθείτε να καθαρίσετε τα στοιχεία όταν τελειώσετε.

4. Σε έναν κινηματογράφο

Προσπαθήστε να καθίσετε στην τελευταία σειρά και να δώσετε περισσότερη προσοχή ο ένας στον άλλο από ό, τι βρίσκεται στην οθόνη. Εάν το θέατρο είναι άδειο (ή σχεδόν άδειο), μπορείτε να πάρετε τα πράγματα πέρα ​​από τα τυπικά, αν ξέρετε τι εννοούμε.

5. Στην κουζίνα

kouzina-sex-idees-kokones

Σηκώστε τον εαυτό σας στον πάγκο της κουζίνας ή στο τραπέζι και μαγειρέψετε ή ακόμα και να σταθείτε ακριβώς μπροστά από το ψυγείο.

6. Στο μπάνιο

Υπάρχουν πολλές δυνατοτήτες εδώ, από το να καθίσετε στον πάγκο του μπάνιου ή ακόμα και πιέζοντας τον εαυτό σας στον τοίχο του μπάνιου. Τι είναι ιδιαίτερα καυτό για τη δράση του μπάνιου; Οι μεγάλοι καθρέφτες που σας επιτρέπουν να βλέπετε τη θέα. Και στη συνέχεια, φυσικά, υπάρχει σεξ στο ντους. Το ντους είναι ιδανικό για ατμόσφαιρες με ατμό, είναι ζεστό, είναι βρεγμένο καθώς ο ήχος τρεχούμενου νερού πνίγει οποιονδήποτε  ήχο ευχαρίστησης που μπορεί να εκπέμψετε. 

7. Στην άγρια ​​φύση

Φανταστείτε: περπατάτε μέσα στο δάσος και είναι αρκετά ψυχρό που πρέπει να ζεσταίνετε στο σύντροφό σας. Ένα πράγμα οδηγεί σε ένα άλλο, και προτού το ξέρεις είστε από το κύριο μονοπάτι. Το να κάνεις σεξ στην ύπαιθρο είναι εκπληκτικά απελευθερωτικό.

8. Σάουνα

Πάρτε τα πράγματα επιπλέον ατμό την επόμενη φορά που θα βρεθείτε μόνοι στη σάουνα. Εάν βρίσκεστε σε ένα γυμναστήριο ή ένα spa, αυτό μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, δεν θα έχετε ποτέ μια συνεδρία sweateer (απλά βεβαιωθείτε ότι δεν θα υπερθερμανθεί).

9. Στο μπαλκόνι

Εάν είστε περισσότερο από ένα κορίτσι εσωτερικού χώρου, αλλά θέλετε να δοκιμάσετε τη συγκίνηση του σεξ έξω, μην κοιτάξετε πέρα ​​από το μπαλκόνι σας! Εάν έχετε ένα κλειστό μπαλκόνι, μπορείτε να απλώσετε μερικές κουβέρτες και να απολαύσετε τον καθαρό αέρα μαζί. Ή δοκιμάστε να ακουμπάτε στο μπαλκόνι ενώ ο φίλος σας τοποθετείται πίσω σας. Απολαύστε τη θέα, και οι δύο.

10. Σε έναν καναπέ

Καθώς αναζητάτε για σεξουαλική περιπέτεια, μην παραβλέπετε καναπέδες και πολυθρόνες. Ευχάριστο και απλό, παρέχουν επιπλέον στήριξη πλάτης και το χαμηλό ύψος τους (σε σύγκριση με τα κρεβάτια) καθιστά δυνατή μια σειρά από θέσεις. Δοκιμάστε να περικλείσετε την αγκαλιά του, χρησιμοποιώντας τα μαλακά μαξιλάρια ως άνετη υποστήριξη για τις ανάγκες σας. 

11. Στην κρεβατοκάμαρα

Δοκιμάστηκε αλήθεια, υπάρχει κάτι για την άνεση του δωματίου σας (και του κρεβατιού) που σας επιτρέπει να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη στιγμή. Είμαστε όλοι για να αλλάξουμε τα πράγματα, αλλά κανένας κατάλογος των καλύτερων θέσεων για σεξ θα είναι πλήρης χωρίς την καλή σου κρεβατοκάμαρα.