4 tips για να βγάλετε τον λαμπερό εαυτό σας!

Ανανεωθείτε ή περιποιηθείτε τον εαυτό σας για να νιώσετε και πάλι κυρίαρχος του παιχνιδιού. Τονώστε την αυτοπεποίθησή σας και βγάλτε στην επιφάνεια τον λαμπερό εαυτό σας δοκιμάζοντας κάποιο από τα παρακάτω μυστικά.

1. Βάλτε κόκκινο κραγιόν

Το κόκκινο κραγιόν μπορεί να σας φαίνεται υπερβολικό, αλλά δεν είναι απαραίτητα έτσι. Εάν είναι η πρώτη σας φορά, δοκιμάστε κόκκινο lip balm, που είναι λιγότερο έντονο και άρα πιο ευκολοφόρετο. Εάν η επιδερμίδα σας έχει πιο κίτρινους τόνους, επιλέξτε ζεστές κόκκινες αποχρώσεις (πορτοκαλί κόκκινα). Εάν έχει πιο ροζ τόνους, προτιμήστε πιο ψυχρές κόκκινες αποχρώσεις (μπλε κόκκινα).

2. Βάψτε τα νύχια σας

Όσο απλό κι αν φαίνεται, το βάψιμο των νυχιών είναι ο ευκολότερος τρόπος για να ξαναβρείτε τον λαμπερό εαυτό σας. Δοκιμάστε μια απόχρωση που δεν φοράτε συχνά ή αγοράστε ένα νέο βερνίκι.

3. Βάψτε τα μαλλιά σας

Μερικές φορές ένα νέο χρώμα μαλλιών είναι η κατάλληλη αλλαγή για να βγάλει κανείς στην επιφάνεια τον λαμπερό εαυτό του. Μπορείτε να δοκιμάσετε είτε μια νέα τολμηρή απόχρωση, είτε απλώς κάτι που ταιριάζει στο φυσικό σας χρώμα. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να το κάνετε ακόμη και στο σπίτι και είναι ένας εύκολος και φθηνός τρόπος για να νιώσετε κομψή και στιλάτη. Αν δεν γνωρίζετε ποια απόχρωση ταιριάζει ιδανικά σε εσάς και τα μαλλιά σας.

4. Κάντε δώρο στον εαυτό σας ένα spa

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να σε φροντίζουν. Ακόμη κι αν δεν μπορείτε να περάσετε μια ολόκληρη μέρα σε ένα spa, αφιερώσετε τουλάχιστον μια ώρα για ένα μασάζ ή μανικιούρ. Να είστε σίγουρη ότι θα σας κάνει να νιώσετε ξεχωριστή και λαμπερή.