6 ενδείξεις πως δεν είναι ο κατάλληλος!!

Ένας άντρας μπορεί να σου καταστρέψει όχι μόνο τη διάθεση αλλά και ολόκληρη τη ζωή. Γι αυτό βεβαιώσου πρώτα πως ο άντρας που επέλεξες είναι ο κατάλληλος για σένα.

Δες τις παρακάτω 6 ενδείξεις ενός ακατάλληλου άντρα

1.Τα θέλει όλα έτοιμα από σένα

Δεν έχει σημασία αν εργάζεσαι ή όχι, όταν εκείνος επιστρέφει στο σπίτι από τη δουλειά πρέπει να είναι όλα έτοιμα, το φαγητό σερβιρισμένο και το τραπέζι στρωμένο. Δεν εννοούμε ότι δεν χρειάζεται να τον φροντίζεις, καλό θα ήταν όμως να το κάνει κι εκείνος πού και πού. Ένας σωστός σύντροφος σέβεται τις ανάγκες σου και δε σου φέρεται σαν να ήσουν υπηρέτρια του. Προσπάθησε να του το εξηγήσεις και δες αν αλλάξει συμπεριφορά.

2.Δεν σε υπολογίζει

Έχετε μόλις λίγες ώρες την ημέρα να περάσετε μαζί κι εκείνος προτιμά το κινητό του ή την τηλεόραση; Νιώθεις ότι δεν ενδιαφέρεται να μάθει τι συμβαίνει στη ζωή σου ή πώς πήγε η συνέντευξη για εκείνη την δουλειά που ήθελες τόσο πολύ; Όχι, δεν φταίει που ο αγώνας ήταν σημαντικός, απλά δε σε σέβεται!

3.Δε σου κάνει κομπλιμέντα

Είναι σημαντικό να ξέρουμε πως ο άνθρωπος μας, μας βλέπει όπως εμείς εκείνον. Είναι ωραίο να ακούς πόσο όμορφη, έξυπνη, χαριτωμένη ή καλή μαμά σε βρίσκει το άτομο με το οποίο διάλεξες να μοιραστείς το υπόλοιπο της ζωής σου.

4.Σε κρατάει μακριά από τους φίλους σου

Σε κρατάει μακριά απ’τους φίλους σου και την οικογένεια σου; Πιθανόν ο λόγος για τον οποίο δεν θέλει να έχεις επαφές με κανέναν είναι για να μπορεί να έχει τον απόλυτο έλεγχο της ζωής σου. Θα σε κάνει έτσι να νιώθεις ότι είναι το μόνο άτομο που νοιάζεται για σένα.

5.Δεν είναι ποτέ τρυφερός μαζί σου

Ενώ ζητάει σεξ, δεν δείχνει κανένα ίχνος τρυφερότητας απέναντι σου την υπόλοιπη ημέρα. Σου έχει λείψει ένα τρυφερό χάδι ή να φιλί σε ανύποπτο χρόνο; Θα ήθελες να σου κρατάει το χέρι ενώ βλέπετε ταινία αλλά δεν το κάνει ποτέ; Δεν σε αγκαλιάζει ποτέ; Προσπάθησε να του εξηγήσεις πόσο πολύ σου λείπουν όλα αυτά.

6.Σε χτυπάει

Προσωπικά, θεωρώ τη χειροδικία ό,τι χειρότερο μπορεί να κάνει ένα άνδρας στην σύντροφο του. Δε νομίζω ότι θα τη συγχωρούσα ποτέ. Μου φαίνεται αδιανόητο να σηκώνει κάποιος χέρι πάνω σου. Εσύ είσαι σίγουρη πως ο άνδρας που σε χτυπάει είναι το άλλο σου μισό; Θέλεις ο άνδρας αυτός να γίνει ο πατέρας των παιδιών σου;

Εάν ο σύζυγος σου έχει κάποιες ή όλες από τις παραπάνω συμπεριφορές, μην κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα! Προσπάθησε να του μιλήσεις και αν δεις πως δεν αλλάζει τίποτα τότε φύγε μακρυά του!